Sıra No | Belge No (Certificate Number) | Üretim/Hizmet Yeri Adresi (Adress of The Manufacturing Place) | Marka Adı (Trademark) | TS No/Regülasyon No (Related Standard) | Ürün/Hizmet/Laboratuvar Kapsamı (Scope of Certificate) | İngilizce Kapsam (Scope in English) |
1 | 092590-HG-02/02 | ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 4. CADDE 6. SOKAK NO:2/AFYONKARAHİSAR/TÜRKİYE | CUMHURİYET | TS OIC/SMIIC 1 (30.09.2019) |
C1- BOZULABİLİR HAYVANSAL ÜRÜNLER İÇİN HELAL KESİM & İŞLEME ET VE ET MAMÜLLERİ-ET MAMÜLLERİ ÜRÜN GRUBUNDA;
-TÜRK SUCUĞU
-KAVURMA
-PASTIRMA
|
C1- HALAL SLAUGHTERING AND PROCESSING OF PERISHABLE ANIMAL PRODUCTS - IN THE PRODUCT GROUP OF MEAT PRODUCTS;
- TURKISH SOUDJOUK
- ROASTED MEAT
- PASTRAMI
|